ZAVRŠEN PILOT PROJEKT PROMETNE PREVENTIVE U OŠ KAMENICA
Županijski tim za prometnu preventivu (Vedran Lukman, Stanko Hošnjak i Mijo Barišić) je završio pilot projekt iz prometne preventive u OŠ Ivana Rangera u Kamenici

    U ponedjeljak 31. svibnja 2010. je svečanom podjelom potvrda o osposobljenosti učenika 5. razreda za samostalno i sigurno upravljanje biciklom završio pilot projekt iz prometne preventive u OŠ Ivana Rangera u Kamenici.
    Projekt je proveo županijski tim za prometnu preventivu (Vedran Lukman, Stanko Hošnjak i Mijo Barišić) a učenike je za ispit pripremila tijekom drugog polugodišta učiteljica tehničke kulture Ivana Hitrec.
    
Učenici 5. razreda njih 21 je najprije moralo pokazati zavidnu razinu znanja u poznavanju prometnih pravila i propisa a potom su polagali vožnju na prometnom poligonu. Svi učenici su uspješno položili ispit na čemu su im čestitali članovi županijskog tima i ravnateljica škole gospođa Marija Rodek a dogradonačelnik grada Lepoglave gospodin Alojz Gredelj im je svečano uručio potvrde o osposobljenosti za samostalno i sigurno upravljanje biciklom tzv. vozačke dozvole.
    
Od iduće školske godine prema obrascu škole iz Kamenice bi trebali svi učenici petog razreda učiti o prometu i prometnim propisima.

Dokumenti
 Naziv 
Nema dokumenata...
Vezani članci
 
Nema vezanih članaka...